Draadafsluitingen

Info over draadafsluitingen

Draadafsluitingen zijn tuinafsluitingen met ronde verzinkte buispalen die nadien gecoat worden in groen (RAL 6005) of zwart (Ral 9005). Afhankelijk van de ondergrond worden deze gebetonneerd of onder druk in de grond geheid. Het gaas bestaat uit niet gelast vierkant vlechtwerk met mazen van 50x50 mm en een draaddiameter van 3 mm dikte.

De hoekpalen van een draadafsluiting hebben een diameter van 60 mm, tussenpalen 48 mm en bovenbuis 42 mm. De klant heeft de mogelijkheid (mits het betalen van een meerprijs) om de tussenpalen te vervangen door allemaal hoekpalen. Maesco raadt dit ten zeerste aan bij een draadafsluiting vanaf 2 m hoogte, bij beplanting van de draadafsluiting door klimop of het dichtweven met VDM-band. Dit omdat de tuinafsluiting door windschering zwaar belast wordt.

Al onze einddoppen, verbindingsstukken, doorvoerkoppen en hulpstukken zijn vervaardigd in verzinkt metaal en nadien gecoat in RAL kleuren. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om onderaan de tuinafsluiting gebruik te maken van een betonplaat. Standaard wordt deze geplaatst in een PVC houder, waarin later de ronde buispaal bevestigd wordt. Mits meerprijs, kan deze ook geplaatst worden met betonpalen.

Foto's van draadafsluitingen

Draadafsluiting 1
Draadafsluiting 2
Draadafsluiting 3
Draadafsluiting 4
Draadafsluiting 5
Draadafsluiting 6