Omheiningen tuin

Maesco omheiningen voor uw tuin

Voor het plaatsen van uw omheining bent u bij Maesco aan het juiste adres! Dankzij onze 15 jaar ervaring, zijn wij een gevestigde waarde in de provincie Antwerpen.

Wij bieden elk type omheining aan voor uw tuin: houten tuinschemren, tand / groef panelen, thermowood, draadafsluitingen ...

Daarnaast kunnen wij uw omheining voorzien van een poort of carport.

Verschillende soorten omheiningen voor uw tuin

Draadafsluitingen

Draadafsluitingen zijn omheiningen met ronde verzinkte buispalen die nadien gecoat worden in groen of zwart. Afhankelijk van de ondergrond worden deze gebetonneerd of onder druk in de grond geheid. Het gaas bestaat uit niet gelast vierkant vlechtwerk met mazen van 50x50 mm en een draaddiameter van 3 mm dikte.

3D Staalmatten

3D staalmatten zijn de minst zware uitvoering van de staalmatten. Deze staalmatten zijn voorzien van horizontale verstevigingen en worden geplaatst met vierkante palen van 60/60/1,5mm staaldikte met inserts om het net perfect te monteren.

Staalmatten

Dubbel staalmatten zijn de stevigste en zwaarste uitvoering in de staalmatten. Deze panelen zorgen voor een maximale bescherming van uw eigendom!

Houten schutsels

Houten tuinschermen bestaan uit betonpalen waarbij onderaan een betonplaat van 40 cm bevestigd wordt, de betonplaat zorgt ervoor dat de houten schutsels niet in aanraking komen met de grond. De betonpalen zelf worden in de grond gebetonneerd om te voorkomen dat de houten tuinschermen onderworpen zijn aan windschering. U heeft de keuze om deze tussen betonpalen of metalen palen (kiezelgrijs of zwart) te laten plaatsen.

Tand-groef panelen

Tand/groefpanelen zijn omheiningen bestaande uit betonpalen met een betonplaat van 40cm, de vakken worden gevuld met tand/groefpanelen van +/- 3,2cm dikte. De betonpalen zelf worden in de grond gebetonneerd zodat dat de tuinafsluitingen niet onderworpen zijn aan windschering. U heeft de keuze om deze tussen betonpalen of metalen palen (kiezelgrijs of zwart) te laten plaatsen.

Thermowood

Thermowood planken (tand/groef) worden geplaatst tussen gepoedercoate metalen palen. Onderaan wordt er een betonplaat geplaatst. De thermowood planken hebben een design voorkant en gladde achterkant.

Enkele referenties van onze tuinomheiningen

Zwarte draadafsluiting op een hoekperceel voor moderne nieuwbouw
Tand groef panelen geplaatst tussen metalen palen met onderaan een betonplaat
Lage zwarte draadafsluiting met tuinpoortje voor een zwembad
Houten schutels geplaatst tussen betonpalen naast een oprit
Staalmatten als omheining van een sportterrein
Tand / groef panelen tussen betonpalen in de achtertuin

Waarom kiezen voor Maesco voor de omheining van uw tuin?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij garant voor professionaliteit, degelijkheid en kwaliteit. Aangezien beide zaakvoerder dagelijks mee op de werven staan, kunnen wij perfect aan deze eisen voldoen en voorzien wij de correct plaatsing van de omheining voor uw tuin.

Wij kiezen de materialen voor onze omheiningen met de meeste zorg uit en beschikken over een brede waaier van materialen en producten. Wij staan op die manier garant voor een kwaliteitsvolle plaatsing, zodat u jaren zorgeloos kunt genieten van de door u gekozen omheining van uw tuin.

Onze prijzen zijn zeer concurrentieel, u ontvangt onze beste prijs voor uw tuinafsluitingen, omheining, poort of carport. Al onze offertes zijn gratis en vrijblijvend.

Kan ik mijn omheining ook zelf plaatsen?

Uiteraard kan je hiervoor ook bij Maesco terecht!
Wij leveren uw omheining ter plaatse en staan je bij met raad en daad, zodat je zelf aan de slag kunt met de plaatsing.

Wij leveren de kwaliteitsvolle materialen volgens plan, geen overschotten en dit aan zeer concurrentiƫle prijzen.
Hou je van klussen? Bezorg ons zeker uw plan en wij maken voor u een passende offerte op maat aan zeer scherpe tarieven!

Heeft u nog vragen over de omheining van uw tuin?

Neem met ons contact op of vraag onmiddellijk vrijblijvend online je offerte aan voor uw omheining.