Tuinafsluitingen

Maesco tuinafsluitingen

Maesco is uw partner voor alle type tuinafsluitingen. Met meer dan 15 jaar ervaring, zijn wij een vaste waarde in de provincie Antwerpen.

Bij ons kunt u terecht voor al uw verschillende soorten tuinafsluitingen: draadafsluitingen, staalmatten, houten tuinschermen, tand / groef panelen, thermowood …

Daarnaast kunnen wij uw tuinafsluitingen voorzien van een poort of carport.

Verschillende soorten tuinafsluitingen

Draadafsluitingen

Draadafsluitingen zijn tuinafsluitingen met ronde verzinkte buispalen die nadien gecoat worden in groen of zwart. Afhankelijk van de ondergrond worden deze gebetonneerd of onder druk in de grond geheid. Het gaas bestaat uit niet gelast vierkant vlechtwerk met mazen van 50x50 mm en een draaddiameter van 3 mm dikte.

3D Staalmatten

3D staalmatten zijn de minst zware uitvoering van de staalmatten. Deze staalmatten zijn voorzien van horizontale verstevigingen en worden geplaatst met vierkante palen van 60/60/1,5mm staaldikte met inserts om het net perfect te monteren.

Staalmatten

Dubbel staalmatten zijn de stevigste en zwaarste uitvoering in de staalmatten. Deze panelen zorgen voor een maximale bescherming van uw eigendom!

Houten schutsels

Houten tuinschermen bestaan uit betonpalen waarbij onderaan een betonplaat van 40 cm bevestigd wordt, de betonplaat zorgt ervoor dat de houten schutsels niet in aanraking komen met de grond. De betonpalen zelf worden in de grond gebetonneerd om te voorkomen dat de houten tuinschermen onderworpen zijn aan windschering. U heeft de keuze om deze tussen betonpalen of metalen palen (kiezelgrijs of zwart) te laten plaatsen.

Tand-groef panelen

Tand/groefpanelen zijn tuinafsluitingen bestaande uit betonpalen met een betonplaat van 40cm, de vakken worden gevuld met tand/groefpanelen van +/- 3,2cm dikte. De betonpalen zelf worden in de grond gebetonneerd zodat dat de tuinafsluitingen niet onderworpen zijn aan windschering. U heeft de keuze om deze tussen betonpalen of metalen palen (kiezelgrijs of zwart) te laten plaatsen.

Thermowood

Thermowood planken (tand/groef) worden geplaatst tussen gepoedercoate metalen palen. Onderaan wordt er een betonplaat geplaatst. De thermowood planken hebben een design voorkant en gladde achterkant.

Enkele referenties van onze tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen staalmatten gecombineerd met een draadafsluiting in het zwart in de voortuin
Combinatie van tuinafsluitingen met leilindes en tand / groef panelen
Zwarte draadafsluiting tussen de tuin van 2 woningen
Houten schutsels geplaatst op verhard terrein
3D staalmatten omheining met een tuinpoort in de voortuin tegen het straat
Tand / groef panelen als tuinafsluiting met betonpalen

Waarom kiezen voor Maesco tuinafsluitingen?

Met meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van tuinafsluitingen is geen enkele uitdaging ons te groot. Bij ons staan professionaliteit, degelijkheid en kwaliteit voorop. Doordat beide zaakvoerders elke dag mee op de werf staan, kunnen wij perfect aan deze eisen voldoen!

Maesco tuinafsluitingen beschikt over een brede waaier van producten en materialen, die met de meeste zorg uitgekozen zijn. Op deze manier staan wij garant voor een kwaliteitsvolle plaatsing, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van de door u uitgekozen tuinafsluitingen en omheiningen.

Onze prijzen zijn zeer concurrentieel, u ontvangt onze beste prijs voor uw tuinafsluitingen, omheining, poort of carport. Al onze offertes zijn gratis en vrijblijvend.

Kan ik mijn tuinafsluitingen ook zelf plaatsen?

Uiteraard kan je hiervoor ook bij Maesco terecht!
Wij leveren uw tuinafsluitingen ter plaatse en staan je bij met raad en daad, zodat je zelf aan de slag kunt met de plaatsing.

Wij leveren de kwaliteitsvolle materialen volgens plan, geen overschotten en dit aan zeer concurrentiële prijzen.
Hou je van klussen? Bezorg ons zeker uw plan en wij maken voor u een passende offerte op maat aan zeer scherpe tarieven!

Heeft u nog vragen over tuinafsluitingen?

Neem met ons contact op of vraag onmiddellijk vrijblijvend online je offerte aan voor uw tuinafsluiting.